real madrid tröja kontrings lag men vi mste tro p
نوشته شده توسط : malinda9n

Villarreal är en perfekt kontrings lag men vi måste tro på oss själva. Om vi ​​gör det, kan vi gå till final. Det kommer real madrid tröja att bli en dröm för mig, för fansen, för alla, och vi kan spara den här säsongen med den slutliga, men vi har fortfarande att spela detta spel. Det är ett stort steg och vi måste koncentreras på det. 'Jürgen Klopp beskrev win-win av en Europa League triumf messi tröja och kvalificering till Champions League som en dröm som är nära att bli verklighet för Liverpool. Verkligheten av en europeisk semifinalen på Anfield, planerar han och förhoppningar, kommer att vara en mardröm för Villarreal.

Bakom i zlatan tröja slips, deras säsong på linjen, Liverpool vet vad som väntar hemma på torsdag. Klopp misstänker Villarreal inte gör det. Liverpool chef respekterar sina disciplinerade, farliga motståndare, men deras reaktion på Adrián López 92nd minuters vinnare på El Madrigal förra veckan - tränare, Marcelino, tävlar på planen, kaptenen, Bruno Soriano, kastar sin gul skjorta till publiken - gav Klopp arsenal tröja intrycket Villarreal tror det hårda arbetet utförs i deras försök att nå en första Europafinalen.

Tiden har inte mjuknat hans uppfattning. Klopp inte skylla Marcelino för att fira vilt - det skulle vara en smula hycklande om han gjorde - men den spanska klubben fotbollskläder tillfredsställelse med en 1-0 fördel stämmer inte med sin läsning av den första etappen.

På frågan om Villarreal s jubel visade att de inte till fullo uppskatta Anfield rykte, Klopp sa: 'Du har rätt, men jag vet inte vad de vet om Anfield. De görs i sista minuten av spelet för att göra det 1-0 och om du inte fira så är det något fel.

'Det handlar mer om vad min kollega [Marcelino] sa efter matchen - att 1-0 var resultatet han drömde om. Hur spelet gick inte vad han förväntat. Jag tror inte att vi är igenom, eller halvvägs eller att vi är ute ur turneringen heller.





:: برچسب‌ها: real madrid tröja ,
:: بازدید از این مطلب : 758
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : پنج شنبه 11 شهريور 1395 | نظرات ()
مطالب مرتبط با این پست
لیست
می توانید دیدگاه خود را بنویسید


نام
آدرس ایمیل
وب سایت/بلاگ
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

آپلود عکس دلخواه: